• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Etihad Airways: Προσφορά για Πουκέτ

Etihad Airways: Προσφορά για Πουκέτ
photo: planespotters.net

Πουκέτ για Ιούνιο μόνο, με 595€

Από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου μπορείτε να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια με την προσφορά της Etihad Airways, και να ταξιδέψετε για το Πουκέτ της Ταϊλάνδης, Phuket Intl Airport Ταϊλάνδη (HKT), από 595€ με επιστροφή. Οι τιμές της προσφοράς για τον εξωτικό αυτό προορισμό είναι διαθέσιμες μόνο τον Ιούνιο και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εδώ να πούμε ότι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Πουκέτ είναι ο δικός μας χειμώνας. Νοέμβριο μέχρι Μάρτιος, για να αποφύγετε την περίοδο των μουσώνων. Αυτή είναι και η εποχή της τουριστικής αιχμής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και ο μήνας Ιούνιος είναι απαγορευτικός.

Ενδεικτικές Ημερομηνίες:

28 Μαίου με 8 Ιουνίου 595€
4 Ιουνίου με 16 Ιουνίου 595€
8 Ιουνίου με 18 Ιουνίου 595€
10 Ιουνίου με 19 Ιουνίου 595€
18 Ιουνίου με 29 Ιουνίου 595€


Προϋποθέσεις:

- Αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τέλη Μαΐου έως και τέλη Ιουνίου 2014. Ταξίδια έως [30/06/2014].
- Πτήσεις από Αθήνα.
- Κρατήσεις μέχρι να εξαντληθούν τα φθηνά εισιτήρια.
- Η προσφορά ισχύει για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση