• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Δοκιμάστε εναλλακτικές διαδρομές και πετάξτε φθηνότερα!Δοκιμάστε και εναλλακτικές διαδρομές.

Μερικές φορές είναι φτηνότερα να πετάξεις στην Νέα Υόρκη για παράδειγμα μέσω Μιλάνου ή ενός άλλου Ευρωπαϊκού προορισμού, παρά από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Δηλαδή να πετάξετε για Μιλάνο πχ, και από εκεί με ξεχωριστό εισιτήριο για Νέα Υόρκη.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα:

Θέλω να πετάξω μεταξύ 20 Μαΐου με 2 Ιουνίου για Νέα Υόρκη. Η τιμή που έχουμε βρει από Αθήνα για Νέα Υόρκη με επιστροφή είναι 693€.


1. Περίπτωση με Κέρδος 243€
Πετάω από Αθήνα για Μιλάνο(Μαλπένσα) στις 20 Μαΐου με 30€ μονή διαδρομή με ryanair. Πετάω 6 η ώρα το πρωί και 8 η ώρα της ίδιας ημέρας είμαι στο μιλάνο.

Από το Μιλάνο(Μαλπένσα) αναχωρώ για Νέα Υόρκη την ίδια μέρα στις 11.25 το πρωί με American Airlines με επιστροφή ξανά στο Μιλάνο στις 1 Ιουνίου 9.35 το πρωί. Το ποσό είναι 369€.

Διαλέξαμε επιστροφή στις 1 Ιουνίου σε αυτή την περίπτωση γιατί, δεν υπήρχε επιστροφή με την χαμηλού κόστους ryanair την ώρα που θέλαμε για 2 Ιουνίου. Δεν θα μπορούσαμε δηλαδή να προλάβουμε την πτήση της ryanair από Μιλάνο για Αθήνα στις 2 Ιουνίου. Οπότε την επόμενη ημέρα μέρα στις 2 Ιουνίου 8.20 το πρωί πετάω από Μιλάνο για Αθήνα με 51€.

Συνολικά έχω ξοδέψει: 30€ + 369€ + 51€ = 450€ σε αεροπορικά εισιτήρια, αντί για 693€ της πτήσης Αθήνα - Νέα Υόρκη. Έχω κέρδος 243€.


Αυτή η περίπτωση απαιτεί διανυκτέρευση μιας βραδιάς στο Μιλάνο, αντί να περνάγατε αυτή την ημέρα στην Νέα Υόρκη. Και φυσικά κάποια παραπάνω έξοδα.2. Περίπτωση με Κέρδος 175€
Πετάω από Αθήνα για Μιλάνο(Μαλπένσα) στις 20 Μαΐου με 30€ μονή διαδρομή με ryanair. Πετάω 6 η ώρα το πρωί και 8 η ώρα της ίδιας ημέρας είμαι στο μιλάνο. [ίδια διαδρομή με την 1 περίπτωση]

Από το Μιλάνο(Μαλπένσα) αναχωρώ για Νέα Υόρκη την ίδια μέρα (20 Μαΐου) στις 11.25 το πρωί με American Airlines, αλλά αυτή την φορά με επιστροφή ξανά στο Μιλάνο στις 2 Ιουνίου 8.25 το πρωί. Χωρίς να χρειάζεται καμιά διανυκτέρευση εκεί. Το ποσό είναι 364€.

Αναχωρώ την ίδια ημέρα (2 Ιουνίου) για Αθήνα στις 11.00 το πρωί με aegean στα 124€.

Συνολικά έχω ξοδέψει: 30€ + 364€ + 124€ = 518€ σε αεροπορικά εισιτήρια, αντί για 693€ της πτήσης Αθήνα - Νέα Υόρκη. Έχω κέρδος 175€.


* Όλες οι ημερομηνίες και ώρες είναι πραγματικές.
* Όλες οι τιμές ισχύουν για 5/5/14
* Οι τιμές βρέθηκαν με αναζητήσεις μέσα από travelplan & ryanair αντίστοιχα.
* Και σίγουρα μπορούμε να βρούμε ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Να πούμε ότι το άρθρο γραφόταν χθες Κυριακή 4/5/14 και τα αποτελέσματα ήταν: 
κέρδος 310€ στην 1 περίπτωση και κέρδος 200€ στην 2 περίπτωση. Οπότε καταλαβαίνετε πως αλλάζουν οι τιμές μέσα σε λίγες ώρες!


Κλείνοντας να πούμε ότι: Όλο αυτό προϋποθέτει αρκετό ψάξιμο με τις ημερομηνίες και γενικά ακριβής μελέτη των δρομολογίων, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αναμονή στον ενδιάμεσο σταθμό (Μιλάνο στο παράδειγμα μας). Σε όμως πολλές περιπτώσεις μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα.
Μελλοντικά θα παρουσιάζονται και τέτοιες περιπτώσεις αναλυτικά. Σημαντικό είναι επίσης να πούμε ότι σε τέτοιου είδους ταξίδια πρέπει να έχουμε κλήσεις ΌΛΑ τα αεροπορικά μας εισιτήρια πριν καν πετάξουμε από Ελλάδα, ώστε να είμαστε καλυμμένοι. 

Διαβάστε εδώ και κάποια άλλα χρήσιμα tips για το πως θα βρω φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση