• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Swiss Airlines: Αθήνα - Γενεύη απο 80€ μετ’ επιστροφής


photo by Peter Nowacki

Ναύλοι από 80€ για Γενεύη με SWISS

Η Swiss σας δίνει την δυνατότητα με την θέση Geneva Economy Light να ταξιδεύετε μόνο με την χειραποσκευή σας, (8 κιλά), για να επωφεληθείτε από τους ακόμα χαμηλότερους ναύλους. Από €59, τελική τιμή για εισιτήρια απλής διαδρομής και από €80 τελική τιμή για εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη. Και όλα αυτά πάντα με την ποιότητα της SWISS. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή και η ακύρωση του εισιτήριου.

Για την ακρίβεια φθηνούς ναύλους από Αθήνα προς Γενεύη, θα τους βρείτε κυρίως Μάιο, Ιούνιο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες (συγκεκριµένες ημερομηνίες) με τους χαμηλότερους ναύλους για απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη με την Swiss Airlines.

Δρομολόγια με επιστροφή Αθήνα - Γενεύη:

- 21 Μαΐου με 31 Μαΐου με 101€
- 23 Μαΐου με 1 Ιουνίου με 121€

- 24 Μαΐου με 31 Μαΐου με 101€
- 24 Μαΐου με 1 Ιουνίου με 80€
- 29 Μαΐου με 31 Μαΐου με 101€
29 Μαΐου με 2 Ιουνίου με 101€
29 Μαΐου με 5 Ιουνίου με 101€
- 5 Ιουνίου με 15 Ιουνίου με 121€
- 11 Ιουνίου με 15 Ιουνίου με 121€
- 12 Ιουνίου με 15 Ιουνίου με 101€
- 15 Οκτωβρίου με 19 Οκτωβρίου με 101€


Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση