• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

H easyJet επιτρέπει τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών εν πτήσει


Η easyJet ανακοίνωσε πως όλοι οι επιβάτες της μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν εν πτήσει τις φορητές, ηλεκτρονικές συσκευές τους, όπως laptops, DVD players, tablets και κινητά τηλέφωνα στη λειτουργία πτήσης (flight mode), καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, και κατά την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Η ανακοίνωση αυτή της low cost αεροπορικής εταιρείας έρχεται ύστερα από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) να «χαλαρώσει» τους περιορισμούς που αφορούσαν στη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο κ. Peter Duffy, Group Commercial Director, Customer, Product and Marketing της easyJet, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι οι φορητές συσκευές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού για τους πελάτες μας, έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρικές συσκευές τους εν πτήση, σε flight mode, κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού – πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή που θα εκτιμηθεί από τους επιβάτες».


πηγή: [ airnews.gr ]

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση