• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Η Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα

photo Oscar von Bonsdorff

Η αεροπορική εταιρεία Gulf Air, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις της στην Αθήνα, με 4 δρομολόγια την εβδομάδα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από τις 16 Ιουνίου 2014.

Η απόφαση του εθνικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν να επιστρέψει στην Αθήνα ενισχύει τη στρατηγική της αεροπορικής εταιρείας να ενδυναμώσει το δίκτυό της με διεθνείς προορισμούς – κλειδιά και να παρέχει δρομολόγια τόσο για τους τουριστικούς επιβάτες όσο και τους business.

«Η πτήση της Gulf Air μεταξύ Αθήνας και Μπαχρέιν θα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές, ευκολία χωρίς ενδιάμεσο σταθμό και άμεσες συνδέσεις μέσω Μπαχρέιν προς τις χώρες του Αραβικού Κόλπου (GCC – Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία και Ην. Αραβικά Εμιράτα), την περιοχή της Μ. Ανατολής και της Αφρικής και περαιτέρω, σε συμφωνία με τη στρατηγική της εταιρείας ως έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς της Μ. Ανατολής. Οι πτήσεις προς την Αθήνα θα είναι ελκυστικές προς τους κατοίκους του Μπαχρέιν και των χωρών GC, καθώς η ελληνική πρωτεύουσα είναι δημοφιλής τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και όσους πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια.

Οι νέες τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320-ER σε θέσεις δύο κατηγοριών, με 14 θέσεις Falcon Gold Class και 96 θέσεις Economy. 
Το A320 - ER είναι το μόνο αεροσκάφος του είδους του στον κόσμο, που διαθέτει καθίσματα, που μετατρέπονται σε κρεβάτι και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εν πτήσει ψυχαγωγία.
Να σημειώσουμε εδώ, πως η Gulf Air είχε πάρει την απόφαση να αναστείλει τις πτήσεις προς Αθήνα το Μάρτιο του 2012.

Πηγή [ airnews.gr ]

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση