• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αεροδρομιο Πορτ Ελίζαμπεθ - Νότια Αφρική


photo Carl von Bratt

photo CruisAir

Port Elizabeth Airport (PLZ) γνωστό και ως H. F. Verwoerd Airport. Το αεροδρόμιο του Πορτ Ελίζαμπεθ, σε απόσταση μόλις 3 χλμ από το κέντρο της πόλης, αποκαλείται και «Αεροδρόμιο των 10 λεπτών» καθώς θεωρείτε πως μπορεί κάποιος να βρεθεί σε αυτό από το κέντρο της πόλης σε λιγότερο από 10 λεπτά. Είναι το τέταρτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Νότιο Αφρική.

Τα πιο πολυσύχναστα διεθνή αεροδρόμια της Νοτίου Αφρικής

Είναι ένα πολύ μικρό, και λειτουργικό αεροδρόμιο που δεν προσφέρει πολλά καταστήματα και εστιατόρια. Υπάρχει μόνο ένα μικρό terminal στο αεροδρόμιο του Πορτ Ελίζαμπεθ.

Συγκοινωνία:
Φυσικά δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός στο αεροδρόμιο. Ο καλύτερος τρόπος να μεταφερθείτε στο κέντρο της πόλης είναι τα ταξί δεδομένου ότι δεν είναι και πολύ μακριά μόλις 3 χλμ. Κόστος περίπου 50 ZAR Ραντ Νότιας Αφρικής (περίπου 4€).

Δεν υπάρχει δωρεάν Wi-Fi στο αεροδρόμιο του Πορτ Ελίζαμπεθ, κάπου πήρε το αυτί μας ότι η καφετέρια του αεροδρομίου έχει κουπόνια προς πώληση για αυτό τον λόγο, αν προτιμάτε να πληρώσετε με μετρητά.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση