• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Εγκαίνια με προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 9,99€Χθες, 1 Απριλίου 2014 η Ryanair εγκαινίασε την έναρξη πτήσεων από τη νέα βάση της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Η εταιρεία ρίχνει εκ νέου στην αγορά, προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 9,99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο και τον Ιούνιο. Αθήνα - Θεσσαλονίκη 20€(19.99) με επιστροφή
.

* Για το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη ελάχιστες θέσεις με τις τιμές από την προσφορά μπορούν να βρεθούν και τον Απρίλιο στις εξής ημερομηνίες:
Αναχώρηση από Αθήνα: 19,20,29,30
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: 18,19,20,28,29,30

Η προσφορά ισχύει και θα είναι διαθέσιμη για κρατήσεις που θα γίνουν έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 3/4/2014.​


Κρατήσεις με:Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση