• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

TAP Air Portugal - Αεροπορικές Εταιρείες


photo flickr

Η TAP Air Portugal είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Πορτογαλίας, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας πρωτεύουσας της Πορτογαλίας. 
Ο στόλος της TAP Air Portugal αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αεροσκάφη τύπου Airbus. Η TAP Air Portugal είναι από το 2005 μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance γεγονός που κάνει ακόμα πιο ευρύ το δίκτυο αερομεταφορών της και πιο άνετη την εξυπηρέτηση των επιβατών της.


Προορισμοί TAP Air Portugal

Η TAP Air Portugal εξυπηρετεί 77 προορισμούς σε 34 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική,
 με κυριαρχική παρουσία στις πτήσεις από Ευρώπη προς νότια Αμερική (Βραζιλία) και Αφρική. 
Στην Ελλάδα, η TAP Air Portugal εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με ανταποκρίσεις πτήσεων ή μέσω συνεργασίας με εγχώριους αερομεταφορείς και συγκεκριμένα την Aegean Airlines. Από την άνοιξη του 2011 η TAP έχει ανακοινώσει την έναρξη απ’ ευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Λισαβόνα.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση