• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Μαυρίκιος - Αεροδρόμιο Plaisance Airport (MRU)

photo airliners.net

Ο Μαυρίκιος είναι νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Έχει πληθυσμό, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2009, περίπου 1.300.000 κατοίκους. 

Το Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport(MRU) είναι ο κύριος αερολιμένας του Μαυρίκιου. Βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας του Μαυρίκιου Πορτ Λουί. Το αεροδρόμιο είναι επίσης γνωστό και ως Plaisance Airport και είναι η βάση του εθνικού αερομεταφορέα της χώρας Air Mauritius.

Από το 2013 το αεροδρόμιο έχει πλέον και ένα 2 καινούργιο σύγχρονο terminal. Ένα νέο τερματικό σταθμό επιβατών που εγκαινιάστηκε στις 30 Αυγούστου 2013. Είναι συνδεδεμένο με το παλιό τερματικό σταθμό και πλέον έχει διπλασιαστεί η χωρητικότητα του αερολιμένα εξυπηρετώντας 4,5 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. Το νέο terminal είναι εξοπλισμένο με πέντε πύλες επιβίβασης, μεταξύ των οποίων και μία συμβατή με Airbus A380.photo mauritius-airport.atol.aero


photo mauritius-airport.atol.aero


photo mauritius-airport.atol.aero

Τα ταξί, τα λεωφορεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα παρέχουν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και σε όλη τη χώρα. 17 αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν το αεροδρόμιο σε περισσότερους από 35 προορισμούς της Ευρώπης, Μέση Ανατολή, Ασία και την Αφρική.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση