• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τορόντο: Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson.


Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο. Η πόλη είναι χτισμένη στην βόρεια όχθη της λίμνης Οντάριο. Το αεροδρόμιο του Τορόντο, Toronto Pearson International Airport(YYZ) ή Pearson Airport βρίσκεται 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, και εξυπηρετεί εκτός της πόλης και την ευρύτερη περιοχή του Οντάριο.
Toronto Pearson International Airport (YYZ) βρίσκεται 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
photo flickr

Το αεροδρόμιο του Τορόντο είναι το πιο πολυσύχναστο στον Καναδά και αποτελεί την κύρια βάση του αερομεταφορέα Air Canada, ένα από τα βασικά μέλη της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών “Star Alliance”.


Συγκοινωνία:
Η μετακίνηση από το αεροδρόμιο, προς το Τορόντο και προς τις πλησιέστερες πόλεις, γίνετε με: 
- Αστικά και περιφερειακά λεωφορεία (Toronto Transit Commission, GO Transit, MiWay, Brampton Transit) 
- Ιδιωτικά πούλμαν (Toronto Airport Express Coach, Can-ar Coach Service) 
- Ταξί
- Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα
- Λιμουζίνες.

Υπάρχει δε μελλοντική πρόβλεψη για σύνδεση του αερολιμένα με τον σταθμό Union Station μέσω τρένου (Air Rail Link). Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το 2015, οπότε ο Καναδάς θα φιλοξενήσει τα Pan American Games.

Ταξίδια:
Ταξιδέψτε στο Τορόντο από Αθήνα και άλλα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας με ανταποκρίσεις πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών:
- Air Transat (Απευθείας πτήσεις)
- Alitalia (μέσω Ρώμης)
- British Airways (μέσω Λονδίνου)
- Delta Airlines ή Air Canada σε συνδυασμό με ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς. 
- Lufthansa (μέσω Φρανκφούρτης). 

Η μέση διάρκεια ταξιδιού είναι δεκατρείς ώρες. Αναζητήστε τα δρομολόγια που θέλετε για Τορόντο και από Λάρνακα με συνδυασμούς πτήσεων Aegean Airlines, & Cyprus Airways (μέση διάρκεια ταξιδιού δεκαπέντε ώρες).

Το Τορόντο οδικώς απέχει 170 χλμ από τις ΗΠΑ (πολιτεία της Νέας Υόρκης), ενώ επίσης απέχει περίπου 450 χλμ από την πρωτεύουσα του Καναδά, την Οττάβα και περίπου 550 χλμ από την άλλη μεγάλη πόλη του Καναδά, το Μόντρεαλ.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση