• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Easyjet ~ Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών.


photo flickr

Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τα Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών και Χειραποσκευών της easyJet όπως και με κάθε low cost αεροπορική εταιρία. Οι εταιρίες αυτές είναι πολύ αυστηρές με τα όρια των αποσκευών, και για αυτόν τον λόγο φροντίστε να είστε ακριβείς με τα κιλά και τις διαστάσεις που ζητάνε. 

Αν οι αναχωρήσεις είναι από ελληνικό έδαφος ίσως τα πράγματα να είναι λίγο πιο ελαστικά, αν όμως η αναχώρηση είναι εκτός Ελλάδος τότε να είστε απόλυτοι στα όρια αποσκευών για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως!  

Σε κάθε περίπτωση το ιδανικό είναι να είστε μέσα στα προβλεπόμενα όρια των αποσκευών, με οποιαδήποτε εταιρία και να πετάτε. Ο μετρητής διαστάσεων αποσκευών δεν αστειεύεται! Οι ναύλοι με easyjet διακρίνονται σε απλούς ναύλους και FLEXI ναύλους.


1. Όρια Αποσκευών easyJet

Τα όρια αποσκευών της easyjet αναλόγως της θέσης που ταξιδεύετε είναι:

Απλός Ναύλος.

- Δωρεάν ΜΙΑ χειραποσκευή η οποία, εφ’ όσον δεν υπερβαίνει σε μέγεθος τα 50 Χ 40 Χ 20 εκατοστά. (με τα ροδάκια και τα χερούλια). Δεν ισχύουν περιορισμοί όσον αφορά το βάρος των χειραποσκευών.
Μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτή, τοποθετώντας την είτε στο ντουλάπι πάνω από το κάθισμά είτε, εάν είναι απαραίτητο, κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

- Τα βρέφη που κάθονται στην αγκαλιά του ενήλικα επιβάτη δεν δικαιούνται χειραποσκευή. Εδώ πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για τα βρέφη στη δική σας χειραποσκευή.


FLEXI Ναύλος.
- Δωρεάν ΜΙΑ χειραποσκευή η οποία, εφ’ όσον δεν υπερβαίνει σε μέγεθος τα 56 Χ 45 Χ 25 εκατοστά. (με τα ροδάκια και τα χερούλια).- 1 αποσκευής μέχρι 20 κιλά.

- Το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών είναι τα 20 κιλά ανά επιβάτη. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν παραπάνω απο μία (1) αποσκευές, αρκεί το συνολικό τους βάρος να μην υπερβαίνει τα 20 κιλά.

2. Υπέρβαρο αποσκευών

Η μεταφορά Αποσκευών που υπερβαίνουν το δικαίωμα δωρεάν αποσκευών υπόκειται σε χρέωση.

Διαστάσεις:
Εάν η επιτρεπόμενη χειραποσκευή υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος χειραποσκευών, το γραφείο παράδοσης αποσκευών θα σας ζητήσει να αφήσετε την αποσκευή για μεταφορά στο χώρο των αποσκευών και θα σας χρεώσει 35€.

Εάν πάτε απευθείας στην πύλη αναχώρησης και η επιτρεπόμενη χειραποσκευή σας υπερβαίνει το επιτρεπόμενο μέγεθος, τότε θα μεταφερθεί στο χώρο των αποσκευών με χρέωση 55€.

Υπέρβαρο:

A. 4€ ανά κιλό (online)
B. 13€ ανά κιλό (Στο αεροδρόμιο)

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση