• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ρουμανία: Το γιγαντιαίο άγαλμα του Βασιλιά Decebalus!


photo panoramio

Στις όχθες του Δούναβη, κοντά στην πόλη Orsova, το άγαλμα του Βασιλιά Decebalus (Δεκέβαλου) είναι το μεγαλύτερο γλυπτό της Ευρώπης σκαλισμένο σε βράχο. 12 γλύπτες επί 10 χρόνια δούλευαν για να κατασκευαστεί αυτό το άγαλμα ύψους 40 μέτρων! Ολοκληρώθηκε το 2004.


flickr Stancioiu Alin

photo decristian

Η Orsova είναι κοντά στα σύνορα με την Σερβία, και απέχει περίπου 141 χλμ από την Κραϊόβα, 6 μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας, και 194 χλμ περίπου από την Τιμισοάρα 4 μεγαλύτερη πόλη αντίστοιχα. 
Για την Ιστορία ο Decebalus, ήταν ένας βασιλιά της Δακίας. Η Δακία, στην αρχαιότητα, βρισκόταν στο έδαφος της σημερινής Ρουμανίας, κάτοικοι της οποίας ήταν σκυθικά φύλα, όπως οι Γέτες και οι Δάκες. 
Οι τελευταίοι δημιούργησαν και το πρώτο κράτος της Δακίας, που υποτάχθηκε στο Ρωμαίο αυτοκράτορα Τραϊανό (107 μ.Χ.). Η χώρα αποτέλεσε ρωμαϊκή επαρχία, και χιλιάδες Ρωμαίοι μετανάστευσαν και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση