• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

photo flickr

Το αεροδρόμιο Hong Kong International Airport(HKG), είναι ο κύριος αερολιμένας στο Χονγκ Κονγκ. Ο αερολιμένας είναι επίσης γνωστός ως Chek Lap Kok Airport γιατί Βρίσκεται χτισμένο πάνω στο ομώνυμο τεχνητό νησί του Chek Lap Kok (Τσεκ Λαπ Κοκ).
Είναι ένα καινούργιο '1998' και ένα από τα μεγαλύτερα και υπερσύγχρονα αεροδρόμια του κόσμου, αντικαθιστώντας τον πρώην αερολιμένα του Kai Tak.Το αεροδρόμιο είναι ένα επίτευγμα Μηχανικής και Αρχιτεκτονικής. Μερικά από τα έργα υποδομής που περιλαμβάνει, είναι μια κρεμαστή γέφυρα 1.363 μέτρων, έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας και ένα σιδηρόδρομο που, με 130 χιλιόμετρα την ώρα, συνδέει εντός 23 λεπτών το αεροδρόμιο με δύο σταθμούς στην πόλη. Τον έναν στο κέντρο και τον άλλο στο Καουλούν, όπου θα υπάρχει και η δυνατότητα για Check-in των επιβατών.

Περίπου 90 αεροπορικές εταιρίες λειτουργούν με πτήσεις σε περίπου 150 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων και περίπου 40 κινεζικών πόλεων.
Ο διεθνής αερολιμένας του Χονγκ Κονγκ συνδέεται με τις αστικές περιοχές της πόλης μέσω μιας εντυπωσιακής αλυσίδας: εθνικών οδών, σιδηροδρόμων και γεφυρών. Δημόσιες υπηρεσίες λεωφορείων, τραίνα, ταξί, είναι διαθέσιμα.
Το Αεροδρόμιο απέχει από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ περίπου 35 χιλιόμετρα.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση