• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ηνωμένο Βασίλειο - Εδιμβούργο.


photo flickr

Το Εδιμβούργο είναι η πρωτεύουσα της Σκωτίας από το 1437 και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της. Η πόλη αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη κι έρχεται δεύτερη σε τουρίστες πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το Λονδίνο.

photo flickr

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου Edinburgh Airport (EDI) βρίσκεται 9 χλμ περίπου δυτικά του κέντρου της πόλης, ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο Μ8. Είναι το αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση σε όλη τη Σκωτία, όπου πάνω από σαράντα αερομεταφορείς εκτελούν δρομολόγια από και προς εκατό προορισμούς.

Συγκοινωνία:
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο μπορείτε να μεταβείτε στο κέντρο του Εδιμβούργου με ταξί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, λεωφορεία εξπρές, και τραίνα.

Οι κεντρικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί της πόλης (Waverley & Haymarket) συνδέονται με το αεροδρόμιο μέσω λεωφορείων. Το εξπρές λεωφορείο Airlink 100 αναχωρεί ανά 10 λεπτά, κοστίζει 3,50 λίρες ανά διαδρομή, και συνδέει σε περίπου 25-30 λεπτά το αεροδρόμιο με τη γέφυρα Waverley και τους κεντρικούς σταθμούς λεωφορείων και τρένων.

Αντιστοίχως η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης κατά τις νυχτερινές ώρες γίνεται με το λεωφορείο Ν22 (κόστος εισιτηρίου 3 λίρες ανά διαδρομή).

Πετάξτε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς Εδιμβούργο με πτήσεις της:
- KLM μέσω Άμστερνταμ
- Lufthansa μέσω Μονάχου ή Φρανκφούρτης
- Brussels Airlines μέσω Βρυξελλών
- British Airways μέσω Λονδίνου και διαφόρων άλλων συνδυασμών πτήσεων με - Olympic Air & Aegean Airlines.

Ταξιδέψτε και από Λάρνακα με αεροπορικά εισιτήρια για Εδιμβούργο με ανταποκρίσεις πτήσεων της Cyprus Airways και άλλων αεροπορικών εταιρειών.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση