• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Αυστραλία - Σίδνεϊ

photo: flickr

Το Σίδνεϊ ή και Σύδνεϋ είναι πόλη της Αυστραλίας, πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας της πολυπληθέστερης πολιτείας της Ωκεανίας. Τα τρία μοναδικά χαρακτηριστικά της πόλης του Σίδνεϊ είναι το βαθύ φυσικό του λιμάνι, η γέφυρα του λιμανιού και το επιβλητικό κτίριο της όπερας.


Ο μέσος χρόνος πτήσης από Αθήνα προς Σίδνεϊ, Kingsford Smith είναι 18 με 19 ώρες.
Σύδνεϋ photo

Το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ Sydney Kingsford Smith Airport(SYD) ή Kingsford-Smith Airport ή Sydney Airport (SYD) βρίσκεται 8 χλμ από το κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ. 

Είναι ένα από τα παλαιότερα αεροδρόμια με συνεχή λειτουργία στον κόσμο, και ο τριακοστός πρώτος πιο πολυσύχναστος αερολιμένας σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2012 και φυσικά το αεροδρόμιο με τις πιο πυκνές πτήσεις στην Αυστραλία. Διαθέτει τρία βασικά Terminals και αποτελεί την κύρια βάση του αερομεταφορέα Qantas.


photo flickr

Το πρώτο τερματικό επιβατών εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις και οι υπόλοιποι τερματικοί 2 και 3 να εξυπηρετούν πτήσεις εσωτερικού.
Η μετακίνηση μεταξύ των Terminals (T1 – διεθνείς πτήσεις, Τ2 & Τ3 – πτήσεις εσωτερικού) γίνεται με τα τακτικά δρομολόγια των πούλμαν T-Bus. Η κάθε διαδρομή κοστίζει 5,50 $ ανά επιβάτη. Η απόσταση είναι περίπου δέκα λεπτά. 

Η ίδια διαδρομή πραγματοποιείται με ταξί (κόστος από 8 ως 12 $) και με τρένο (Airport Link -5$ η κάθε διαδρομή ανά άτομο, απόσταση μόλις 2 λεπτών). 
Οι αερομεταφορείς της Αυστραλίας διαθέτουν πούλμαν που επίσης συνδέουν με συνεχή δρομολόγια τα Terminals. 
Όσοι επιθυμούν να διασχίσουν την απόσταση με τα πόδια, μιας και είναι μικρής διάρκειας, βοηθούνται από τις σχετικές ενδείξεις (ταμπέλες).

Η μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς το Σύδνεϋ, γίνεται άνετα με ταξί, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, λιμουζίνα, ή πιο οικονομικά με πούλμαν, λεωφορεία (αστικά και υπεραστικά), τρένα, ακόμα και ποδήλατα χάρη στις υπάρχουσες υποδομές.

Ταξιδέψτε στο μοναδικό Σίδνεϊ από Ελλάδα με ανταποκρίσεις πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών:

Etihad Airways (μέσω Άμπου Ντάμπι), 
Singapore Airlines (μέσω Σιγκαπούρης),
Emirates (μέσω Ντουμπάι).

Από Λάρνακα οι επιβάτες εξυπηρετούνται με ανταπόκριση πτήσεων της Etihad Airways (μέσω Άμπου Ντάμπι). Η μέση διάρκεια πτήσης από Αθήνα και Λάρνακα (με ανταπόκριση σε έναν ενδιάμεσο προορισμό) είναι περίπου είκοσι ώρες.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση