• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Διεθνές Αεροδρόμιο Σεϋχελλών.

photo panoramio

Οι Σεϋχέλλες είναι ένα αρχιπέλαγος, ένα νησιωτικό κράτος το οποίο αποτελείτε από 115 περίπου νησιά με μεγαλύτερο νησί το Μάχε ή Μαέ (Mahe).

Οι πτήσεις προς Σεϋχέλλες φτάνουν στο παραθαλάσσιο αεροδρόμιο Seychelles International Airport(SEZ) γνωστό και ως La Pointe Larue, το οποίο βρίσκεται 11 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της όμορφης πρωτεύουσας Βικτόρια, στο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους Μάχε. 

photo flickr

Για να φτάσετε στην πρωτεύουσα Βικτόρια, μπορείτε να πάρετε ταξί ή να χρησιμοποιήσετε το τοπικό δίκτυο λεωφορείων και πούλμαν. Το διεθνές αεροδρόμιο είναι επίσης πολύ κοντά με τα πόδια από τον τερματικό αεροσταθμό για τις εσωτερικές πτήσεις προς τα άλλα νησιά της περιοχής.

Διεθνείς πτήσεις συνδέουν τις Σεϋχέλλες με την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, και τη Μέση Ανατολή, εξυπηρετώντας αεροσκάφοι από τις τοπικές αλλά και διεθνείς αερογραμμές. Στον αερολιμένα επίσης πραγματοποιούνται πτήσεις εσωτερικού σε διάφορα νησιά στην γύρο περιοχή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση