• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Νότια Αφρική - Κέιπ Τάουν


Cape Town International Airport (CPT). Το διεθνές αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν βρίσκεται 20 χλμ έξω από το κέντρο του Κέιπ Τάουν. Είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Ν. Αφρική (μετά το αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ).

Ο αερολιμένας έχει απευθείας πτήσεις προς τα υπόλοιπα δύο κύρια αεροδρόμια της Ν. Αφρικής του Γιοχάνεσμπουργκ και του Ντέρμπαν, καθώς επίσης και πτήσεις προς τα μικρότερα αεροδρόμια της χώρας.
Διεθνώς, έχει άμεσες πτήσεις σε διάφορους προορισμούς στην Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

photo southafrica.to

20 Φεβρουαρίου 2014: Ο διεθνής αερολιμένας του Κέιπ Τάουν ψηφίστηκε σαν το καλύτερο αεροδρόμιο στην Αφρική! Κερδίζοντας το βραβείο ASQ (Airport Service Quality).

Δεν υπάρχει απευθείας σιδηροδρομική γραμμή από και προς το αεροδρόμιο, το 2013 αναμένονταν να ξεκινήσουν τα έργα γραμμής 4 περίπου χιλιομέτρων για την σύνδεση με το υπάρχον προαστιακό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Υπάρχουν όμως πυκνά δρομολόγια με το γρήγορο σύστημα μεταφορών λεωφορείων MyCiTi προς το κέντρο της πόλης. Εισιτήρια πωλούνται στον αερολιμένα. Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε 20 λεπτά λεπτά περίπου.

* Η μέση διάρκεια των πτήσεων από Αθήνα προς Νότια Αφρική και ανάλογα τον προορισμό και τις ενδιάμεσες στάσεις είναι από 9 έως 15 ώρες περίπου.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση