• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Νέα Ζηλανδία: Αεροδρόμιο Ουέλινγκτον.

photo flickr

Νέα Ζηλανδία, τα φυσικά της τοπία έγιναν διάσημα σε όλο τον πλανήτη χάρη στην κινηματογραφική μεταφορά του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών». Το Ουέλινγκτον (Wellington) είναι η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, η τρίτη μεγαλύτερη αστική περιοχή της χώρας, με μεγαλύτερη πόλη όμως να είναι το Όκλαντ. Το αεροδρόμιο του Ουέλινγκτον Wellington International Airport (WLG) βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

photo flickr


photo flickr

photo flickr

Το αεροδρόμιο είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην χώρα μετά το αεροδρόμιο του Όκλαντ και το αεροδρόμιο του Κράιστσερτς 'Christchurch'. Λεωφορεία κάθε 10 με 15 λεπτά σας μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης.

* Οι πτήσεις από Αυστραλία (Μελβούρνη - Σίδνεϊ - Μπρίσμπεϊν) για Ουέλινγκτον έχουν διάρκεια 3 με 3,5 ώρες περίπου.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση