• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Εκεί όπου η καθυστέρηση γίνεται απόλαυση.. Αεροδρόμιο Σιγκαπούρης!


Καθυστέρηση και αναμονή στο αεροδρόμιο... Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν ταξιδιώτη από το να υποστεί κάτι τέτοιο! Ώρες αναμονής, με ταλαιπωρία, βαρεμάρα, εκνευρισμό... ή μήπως όχι? Με λίγη καλή διάθεση και παρέα με το γνωστό ρητό που λέει ότι: "ταξίδι δεν είναι μόνο ο προορισμός" μπορεί η αναμονή αυτή να γίνει απόλαυση! που? Στο Αεροδρόμιο Changi στη Σιγκαπούρη.

Ο διεθνής αερολιμένας της Σιγκαπούρης Changi International Airport (SIN) βρίσκεται 17 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο της πόλης changi και ψηφίζεται επανειλημμένα ως ο καλύτερος αερολιμένας στον κόσμο. Μερικοί από τους λόγους είναι οι καταπληκτικές (δωρεάν οι περισσότερες) δραστηριότητες που διαθέτει!
Χωρίς υπερβολές πολλοί είναι αυτοί που προγραμματίζουν μια πτήση κάποιες ώρες αργότερα έτσι ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.


Τι προσφέρει το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης?

1) Πισίνα και εσωτερική τσουλήθρα στον τελευταίο όροφο του Terminal 1.
photo wikipedia.org

2) Προτιμάτε τη χαλάρωση στη φύση; Περιπλανηθείτε μέσα σε 5 διαφορετικά είδη κήπων. Κήποι με κάκτους, ηλίανθων, με ορχιδέες, με φτέρες και φυσικά ο κήπος με τις πεταλούδες. Ο πρώτος κήπος με ζωηρόχρωμες πεταλούδες σε αερολιμένα παγκοσμίως.

photo flickr

3) Δείτε ταινίες! Υπάρχουν Κινηματογραφικές αίθουσες, σε κάθε τερματικό.

4) Δωρεάν Πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αν δεν έχετε κάποιο laptop μαζί σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές του αεροδρομίου που βρίσκονται σε κάθε γωνία!

photo flickr

5) Αν δεν είστε διατεθειμένοι να σηκωθείτε από την καρέκλα σας, τότε για σας υπάρχουν πολυτελείς πολυθρόνες που βρίσκονται σε όλο τον αερολιμένα για μασάζ στα πόδια.

photo flickr

photo flickr

6) Αγαπάτε την τεχνολογία; Δοκιμάστε και παίξτε τα νέας κυκλοφορίας video games σε υπολογιστές, δείτε τρισδιάστατη TV και πολλά άλλα!

photo flickr

7) σε περίπτωση που η αναμονή μεταξύ πτήσεων είναι πάνω από πέντε ώρες μπορείτε να κάνετε ένα 2ωρο γύρο της Σιγκαπούρης. Η υπηρεσία Changi’s city tour θα σας βάλει σε ένα λεωφορείο, θα σας πάει στην πόλη, θα σας ξεναγήσει με έναν ξεναγό, και κατόπιν θα σας μεταφέρει πίσω στον αερολιμένα. Όλα δωρεάν!

8) Ακόμα και μουσείο επιστημών υπάρχει! Το κέντρο επιστήμης της Σιγκαπούρης, Changi προσφέρει διάφορες επιστημονικές επιδείξεις.
9) εγκαταστάσεις fish spa, πολλά μέρη για ύπνο, ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, γυμναστήρια για να κάψετε αυτά που φάγατε, αμέτρητα μαγαζιά και πολλά events!


Θα βαρεθείτε??


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση