• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Alitalia: Κωδικός έκπτωσης 20% προς Ιταλία και άλλους επιλεγμένους προορισμούς!Αγοράστε online το εισιτήριό σας με την Alitalia μέχρι τις 18 Μαρτίου 2014 και επωφεληθείτε έκπτωση 20%.

Έκπτωση για ταξίδια από Ελλάδα προς Ιταλία, Ευρώπη και Βόρεια Αφρική, σε όλες τις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Alitalia.  με εξαίρεση τις πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη, από Θεσσαλονίκη για Ρώμη, τις πτήσεις για Γαλλία και Ολλανδία και τις υπερατλαντικές πτήσεις.


Κωδικός έκπτωσης 20% : GER3GR 
Τον κωδικό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο από το site της alitalia.

Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 01/04/2014 και 15/06/2014 (τελευταία ημερομηνία επιστροφής), με εξαίρεση την περίοδο μεταξύ 17/04/2014 και 05/05/2014.


Αναλυτικά οι Όροι της Προσφοράς:

- Κρατήσεις μέχρι 18 Μαρτίου 2014.

- Η προσφορά ισχύει για αναχωρήσεις από Ελλάδα, για ταξίδια από 01/04/2014 μέχρι 15/06/2014 (τελευταία ημερομηνία επιστροφής)

- Η έκπτωση 20% γίνεται στην τελική τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και τελών), σε όλες τις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Alitalia.

- Εξαιρούνται οι πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη, από Θεσσαλονίκη για Ρώμη, πτήσεις για Γαλλία και Ολλανδία και οι υπερατλαντικές πτήσεις.

- Ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει για ταξίδια μεταξύ 17/04/2014 και 05/05/2014.


Κρατήσεις με:


Μην ξεχνάτε ότι για κάποιους προορισμούς της Ιταλίας όπως το Μιλάνο, Λονδίνο.. υπάρχουν και οι τιμές τις ryanair ή της easyjet που είναι πολύ χαμηλότερες ακόμα και από την έκπτωση 20% της alitalia.

Παράδειγμα, για Αθήνα - Μιλάνο και χρησιμοποιώντας την ίδια ημερομηνία 4/4/2014 με 8/4/2014:

- Με την alitalia μαζί με την έκπτωση 20% το ποσό φτάνει στα 199€ με επιστροφή μέσα από το site της alitalia.
- Με ryanair στα 75€ μέσω airtickets.gr
- Και αν δεν θέλετε να έχετε το άγχος των αποσκευών με μια low cost, τότε για την ίδια πάντα ημερομηνία με KLM από 164€ μέσω του travelplan ή από το petas.gr

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση