• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών με παροχή δωρεάν εισιτηρίων από την Aegean Airlines!Με το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών κοντά στους νέους η Aegean Airlines προσφέρει σε 250 φοιτητές, 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους!


100 πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών ΑΕΙ από νησιά των άγονων γραμμών.
150 πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών ΑΕΙ από την υπόλοιπη Ελλάδα.


Το πρόγραμμα ξεκινά τη φετινή πανεπιστημιακή χρονιά – 2013/2014 θα συνεχιστεί και την επόμενη (2014/2015) και συνολικά θα προσφέρει σε 500 Έλληνες φοιτητές, 18.000 εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air. Η επιλογή των φοιτητών θα βασιστεί τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014, που φοιτούν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και, αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Μετά την υποβολή σχετικών αιτήσεων συνολικά 500 φοιτητές (250 εισαχθέντες το 2013 και 250 εισαχθέντες το 2014) θα λάβουν από την Aegean δωρεάν οκτώ εισιτήρια ανά έτος για όλη τη τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, από 1 έως 15 Απριλίου 2014. Στην ιστοσελίδα του προγράμματος καθώς και στις επίσημες ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com περιγράφονται αναλυτικά οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 
Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου 2014.
Δες τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλλεις εδώ

Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα στήριξης

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε στο email:kontastousneous@aegeanair.com

*Νησιά Άγονων γραμμών: Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σύρος, Κάλυμνος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κάσος, Σκύρος, Καστελόριζο

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση