• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Wizz Air - Αεροπορικές Εταιρείες Low Cost


Η Wizz Air είναι μια Ουγγρική low-cost αεροπορική εταιρεία με βάση το διεθνές αεροδρόμιο Liszt Ferenc, στη Βουδαπέστη. Η Wizzair πετάει σε δευτερεύοντα, μικρότερα αεροδρόμια με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους των πτήσεών της. 

Πετάει σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην Ελλάδα, η Wizz Air δραστηριοποιείται στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Ηρακλείου, Ρόδου Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης και Λάρνακας(Κύπρος) με κυρίως εποχικά δρομολόγια.


Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών.
Οι επιβάτες της Wizz Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν χωρίς κανένα κόστος μέχρι 1 χειραποσκευή διαστάσεων 42x32x25 μέγιστους βάρους 10 κιλών.


Σε μεγάλες χειραποσκευές, όσες έχουν μέγιστες διαστάσεις 56x45x25 εκατοστά, θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση. Από 10 έως 20€ ανάλογα με την σεζόν που θα πετάξετε.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση