• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Vueling - Αεροπορικές Εταιρείες Low Cost.

photo flickr

Η Vueling είναι Ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (low cost). Η εταιρεία χρησιμοποιεί σαν κύρια βάση της το αεροδρόμιο El Prat κοντά στη Βαρκελώνη, και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ισπανίας μετά την iberia
Πετάει κυρίως σε ισπανικούς προορισμούς, αλλά έχει και κάποιες πτήσεις προς την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Κέρκυρας, της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Κρήτης, της Ρόδου, κυρίως με εποχικές πτήσεις.

Αποσκευες:
Οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν δωρεάν μία χειραποσκευή, η οποία δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 10 κιλά με διαστάσεις 55x40x20 cm.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση