• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αθήνα - Μιλάνο απλή Διαδρομή με EasyJet από 40€!


photo: planespotters.net

Δείτε ενδεικτικές τιμές Αθήνα - Μιλάνο για απλή Διαδρομή, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, με πτήσεις της easyjet. Ο χαμηλότερος ναύλος είναι τον Ιούλιο Στα 40€! Αθήνα - Μιλάνο 'Μαλπένσα' Milan Malpensa Airport (MXP)

Ο πιο φθηνός διαθέσιμος ναύλος του μήνα είναι:


Φεβρουάριος 2014 85,99 €
Μάρτιος 2014 53,99 €
Απρίλιος 2014 47,99 €
Μάιος 2014 46,99 €
Ιούνιος 2014 46,99 €
Ιούλιος 2014 39,99 €
Αύγουστος 2014 53,99 €
Σεπτέμβριος 2014 81,99 €
Οκτώβριος 2014 73,99 €

* Λόγο του ότι η easyjet είναι εταιρία lowcost διαβάστε προσεκτικά και τις προϋποθέσεις και για τυχόν extra χρεώσεις
 όπως:
- Κόστος χειραποσκευών: Μια χειραποσκευή ανά άτομο.
- Κόστος μεταφοράς βρέφους (το οποίο κανονικά δεν πληρώνει).
- Προεπιλογή θέσης: Μια οικογένεια που δεν θα πληρώσει προεπιλογή θέσης μάλλον θα ταξιδέψει σε διαφορετικά σημεία του αεροσκάφους.
- Προτεραιότητα επιβίβασης.* EasyJet: Νέα δρομολόγια από Ρώμη για Θεσσαλονίκη-Ρόδο

Απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο της Ρώμης προς τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρεία «EasyJet».

Συγκεκριμένα, από τις 2 Απριλίου η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφος Α319 και αρχική τιμή μονής μετάβασης 34,99 ευρώ.

Από τις 17 Ιουνίου 2014 θα υπάρχει σύνδεση του Φιουμιτσίνο με τη Ρόδο, με τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, σε τιμή που ξεκινά από 57,49 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η EasyJet ξεκινά το καλοκαίρι πέντε νέα δρομολόγια στην Ελλάδα (Αθήνα-Αμβούργο, Ηράκλειο-Εδιμβούργο, Κως-Γλασκώβη, Μύκονος-Νάπολη και Κέρκυρα-Νάπολη), αυξάνοντας τη χωρητικότητα των πτήσεων που εξυπηρετούν τη χώρα μας κατά 7%Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση