• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Bulgaria Air - Αεροπορικές Εταιρίες.

Bulgaria Air - Αεροπορικές Εταιρίες.

Η Bulgaria Air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Βουλγαρίας, και ιδρύθηκε το 2002, ως διάδοχος των Balkan Bulgarian Airlines, υπό την επωνυμία "Balkan Air Tour", την οποία διατήρησε μόνο για λίγο καιρό.
Σήμερα η Bulgaria Air πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις από τη Βάρνα και τη Σόφια προς 28 σημαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αλλά και επιχειρησιακές και charter πτήσεις κατόπιν αιτήματος προς περισσότερους από 100 άλλους προορισμούς.


Μαζί με τους εταίρους της, η Bulgaria Air προσφέρει στους πελάτες της ένα δίκτυο με πάνω από 400 πόλεις στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική.

Η Bulgaria Air έχει ως βάση της το αεροδρόμιο της Σόφιας και συνδέει την Βουλγαρία με Ελλάδα και Κύπρο με απευθείας πτήσεις κυρίως για τα δρομολόγια προς Σόφια


Συγκεκριμένα:
Η Bulgaria Air εκτελεί πτήσεις προς τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη όπως:


Αθήνα
Βιέννη, 
Βρυξέλλες, 
Μασσαλία, 
Λυών, 
Πράγα 
Βερολίνο 
Φρανκφούρτη 
Μιλάνο 
Ρώμη 
Άμστερνταμ 
Βαρσοβία 
Μόσχα και άλλους.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση