• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Βραζιλία - Νατάλ


photo flickr

Για την Natal (Νατάλ), την πρωτεύουσα της Πολιτείας Rio Grande do Norte στην Βραζιλία, θα ακούσετε πολλές φορές τους ντόπιους να την αναφέρουν ως Cidade do Sol (Πόλη του Ήλιου) και δεν είναι τυχαίο αφού οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να υπερηφανεύονται για τις 300 μέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο και τους 28C της μέσης θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του έτους.


photo flickr

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις μοναδικές παραλίες που περιβάλλουν την πόλη (Ponta Negra, Genipabu, Redinha κ.λπ), την εντυπωσιακή Via Costeira, την μεγάλη παραλιακή λεωφόρο και την μικρότερη απόσταση από την Ευρώπη και την Αμερική κατατάσσουν την Natal σε ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Βραζιλίας.


photo flickr


photo flickr


photo flickr


photo flickr

Το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το Νατάλ είναι το Augusto Severo International Airport (NAT).

Στο Νατάλ η εθνική Ελλάδος, θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα στη 1:00 της 19ης προς 20ης Ιουνίου, την Ιαπωνία. Θα Είναι το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ. 2014.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση