• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Νατάλ


photo: Caninde Soares

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Natal στην Βραζιλία - Augusto Severo International Airport (NAT), ονομάζετε και Parnamirim Airport βρίσκεται στο χωριό Melbourn και απέχει 18 χιλιόμετρα από το κέντρο του Natal.

Εκτελούνται 32 περίπου καθημερινές πτήσεις με κυριοτερους προορισμούς: Λισαβόνα, Σάο Πάολο, Μπραζίλια, το Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρεσίφε, Σαλβαδόρ,
Φορταλέζα, Μπέλο Οριζόντε.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Augusto Severo δέχεται μεγάλο αριθμό διεθνών charter πτήσεις από και προς την Πορτογαλία, τη Μαδρίτη, τη Στοκχόλμη, το Μπουένος Άιρες, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο και το Μιλάνο.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση