• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Αργεντινή - Μπουένος Άιρες


Το Μπουένος Άιρες ή το "Παρίσι του νότου" όπως συχνά αποκαλείται, είναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής και η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι στη χώρα.

Το αεροδρόμιο Ministro Pistarini International Airport (EZE), γνωστό και ως Ezeiza International Airport, είναι ο διεθνής αερολιμένας του Μπουένος Άιρες και απέχει περίπου 22 χιλιόμετρα από το κέντρο του Μπουένος Άιρες. 

Είναι ο μεγαλύτερος αερολιμένας της Αργεντινής από άποψη επιβατών, καθώς συγκεντρώνει το 85% τις επιβατικής κίνησης.

photo flickr

Συνδέεται αεροπορικά με την Ελλάδα από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ενώ με την Κύπρο από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια με τις αεροπορικές εταιρείες: Iberia, Alitalia, Turkish Airlines, Lufthansa, KLM, British Airways και Air France.

Απ’ευθείας δρομολόγια δεν υπάρχουν ωστόσο οι καλύτερες επιλογές για πτήση με ενδιάμεσο σταθμό είναι μέσω Μαδρίτης, Ρώμης, Άμστερνταμ, Παρισιού ή μέσω Λονδίνου.

Η διάρκεια πτήσης από Αθήνα είναι περίπου 16 ώρες και 50 λεπτά συμπεριλαμβανομένων και των ωρών αναμονής της ενδιάμεσης ανταπόκρισης.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση