• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Air Berlin - Αεροπορικές Εταιρείες Low Cost.


photo planespotters.net

Η Air Berlin είναι η δεύτερη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία στη Γερμανία μετά την Lufthansa Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε πολλά αεροδρόμια, συγκεκριμένα η Air Berlin εξυπηρετεί τα αεροδρόμια:

Θεσσαλονίκης.
Κέρκυρας.
Χανίων.
Ηρακλείου.
Καλαμάτας.
Καβάλας.
Πρέβεζας.
Βόλου.
Κεφαλλονιάς.
Ζακύνθου.
Ρόδου. 
Σαντορίνης. 
Σάμου. 
Σκιάθου.
Καρπάθου. 
Κω. 
Μυκόνου. 
Μυτιλήνης. 

* Δεν εξυπηρετεί το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
* Όλοι οι προορισμοί συνδέονται με το Βερολίνο και πολλές ακόμη πόλεις της Ευρώπης.
* Η AirBerlin πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη, ενώ εποχιακά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εξυπηρετεί και τους υπόλοιπους ελληνικούς προορισμούς.

Αποσκευές:
Οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν δωρεάν μία χειραποσκευή, η οποία δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 8 κιλά και με διαστάσεις 55x40x20 cm. η τα 10 κιλά με κάποιο laptop.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση