• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Thai Airways - Αεροπορικές Εταιρίες.

Thai Airways - Αεροπορικές Εταιρίες.
photo [avioners.net]

Η Thai Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ταϊλάνδης, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi, στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπανγκόκ. 
Το 1997, η Thai Airways ήταν ο πρώτος ασιατικός αερομεταφορέας που έγινε μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance. 

To 2010 η Thai Airways κέρδισε για 6η συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Norwegian Grand Travel Award” ως ο καλύτερος διεθνής αερομεταφορέας. 

Προορισμοί Thai Airways
Η Thai Airways διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 70 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έχει ηγετική παρουσία στις πτήσεις προς Ανατολική Ασία. Στην Ελλάδα, η Thai Airways εξυπηρετεί τo αεροδρόμιο της Αθήνας με απ’ ευθείας πτήσεις και με ανταποκρίσεις.
Από την Αθήνα εκτελούνται πτήσεις προς Μπανγκόκ, Πούκετ, Γιανγκόν και Ανόι.

Thai Airways - Αεροπορικές Εταιρίες.
photo [airplane-pictures.net]

Στις προτοπορίες της εταιρίας είναι η εμπορική πτήση του Boeing 777-300 από την Μπανγκόκ προς την Αθήνα (εποχιακά) που είναι η μεγαλύτερη χωρίς στάση πτήση για το συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους,όπως επίσης και η μεγαλύτερη χωρίς στάση εμπορική πτήση του Boeing 777 -200 από Μπανγκόκ προς Μπρισμπέιν
Η Thai Airways International είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ασίας-Ειρηνικού που πετάει από και πρός το Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.


Αποσκευές Thai Airways
Πριν ταξιδέψετε με την Thai Airways, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν σχετικά με τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε 1-2 αποσκευές 32 κιλών για τη Διακεκριμένη (First) και τη Business Θέση 
και 23 κιλών για την Οικονομική.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση