• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Delta Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

Delta Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

Η Delta Airlines είναι από τους κύριους αερομεταφορείς της Αμερικής και εξυπηρετεί πάνω από 160 εκατομμύρια επιβατών ετησίως χάρις στο ευρύτατο δίκτυο που διαθέτει με ισχυρή παρουσία σε πάνω από 70 χώρες. Έχει έδρα την Ατλάντα της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 2010 βραβεύτηκε από το περιοδικό Fortune ως η 3η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και από το περιοδικό Executive Travel Magazine ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην εξυπηρέτηση επιβατών επί αμερικανικού εδάφους.

Προορισμοί Delta Airlines
Η Delta Airlines διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 350 προορισμούς σε όλο τον κόσμο καθώς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών Sky Team, ενός ομίλου του οποίου μέλη επίσης είναι οι αεροπορικές εταιρίες Air France, KLM, Delta, Aeroflot κ.α. 


* Στην Ελλάδα, η Delta Airlines εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με απ’ ευθείας πτήσεις ή με ανταποκρίσεις.

Αποσκευές Delta Airlines
Πριν ταξιδέψετε με τη Delta Airlines, πρέπει να γνωρίζετε τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, μπορείτε να μεταφέρετε ως: 
3 αποσκευές για τη Business Θέση
και ως 1 αποσκευή βάρους 23 κιλών για την Economy Θέση
Η κάθε αποσκευή δεν πρέπει να ξεπερνά σε διαστάσεις τα 157cm.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή και ένα πτυσσόμενο παιδικό καρότσι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση