• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Βραζιλία - Ταξίδι στην Φορταλέζα

Βραζιλία - Φορταλέζα

Η Φορταλέζα είναι πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της βραζιλιάνικης πολιτείας Σεαρά, στη βορειοανατολική Βραζιλία, στις ακτές του Ατλαντικού.

Τα σχεδόν 34 χιλιόμετρα ακτογραμμής που περιβάλλουν την πόλη δεν δημιουργούν μόνο ένα μοναδικό σκηνικό αλλά αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς πόλους της Βραζιλίας.
Βρίσκεται 2.285 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μπραζίλια.

Στην πόλη της Φορταλέζα την Τρίτη 24 Ιουνίου (23.00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού. Στο τελευταίο παιχνίδι στην φάση των ομίλων.

Βραζιλία - Φορταλέζα - easy-airtickets.gr
photo flickr
Με την απογραφή του 2010, η Φορταλέζα έχει 2,4 περίπου εκατομμύρια κατοίκους, γεγονός που την κατατάσσει ως πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα.


Η Πόλη παίρνει το όνομά της από το εντυπωσιακό φρούριο Schoonenborch που έχτισαν οι Ολλανδοί την περίοδο της παρουσίας τους στην περιοχή. 

Βραζιλία - Φορταλέζα - easy-airtickets.gr
photo flickr


photo flickr

Μια πόλη που ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο τον χρόνο, σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη θάλασσας, προσφέρει στον επισκέπτη αμέτρητες ανέσεις. Για αυτούς που αγαπούν την διασκέδαση με το καλό φαγητό και ποτό, υπάρχουν αμέτρητα στέκια.
Αμέτρητα τα παραλιακά μπαράκια επίσης και με την συνοδεία τοπικών κοκτέιλ, με Χορό και τραγούδι... ο χρόνος σταματά!

Επισκεφθείτε και το DRAGAO DO MAR κέντρο τέχνης και πολιτισμού. Το κέντρο περιέχει, εκθέσεις, θέατρο, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο και ένα πλανητάριο. 
Το κέντρο εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 1999, σε μια περιοχή 33.000 τετραγωνικών μέτρων.


photo flickr


photo flickr

CUMBUCO
Ένα πανέμορφο ειδυλλιακό ψαροχώρι, περίπου 25 χλμ από την Φορταλέζα. Οι παραλίες του χωριού κατατάσσονται στις ομορφότερες της Βραζιλίας. Το χωριό εκπέμπει την αυθεντική Βραζιλιάνικη ατμόσφαιρα. 

Εντυπωσιακές, κατάλευκες παραλίες με εξωτικούς αμμόλοφους και σμαραγδένια νερά. Με Παλιές παραδοσιακές τράτες τα πρωινά βγάζουν την πλούσια ψαριά τους.

Fortaleza International Airport (FOR)
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση