• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Μπέλο Οριζόντε

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Μπέλο Οριζόντε
photo infraero.gov.br

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Tancredo Neves International Airport (CNF), ή Confins International Airport όπως λεγόταν στο παρελθόν είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το Μπέλο Οριζόντε και την γύρω περιοχή.
Στην πόλη Μπέλο Οριζόντε το Σάββατο 14 Ιουνίου (19.00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κολομβία. Στο πρώτο παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ!

Το αεροδρόμιο βρίσκεται 38 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο του Μπέλο Οριζόντε. με την εθνική οδό (MG-10) να συνδέει τον αερολυμένα με το κέντρο της πόλης.

Εξυπηρετείται πολύ τακτικά με λεωφορεία, ταξί, καθώς και με μετρό.Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε περίπτερα στο χώρο των αφίξεων.


Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Μπέλο Οριζόντε
photo caiafa.blogspot.gr

Το 2009, πραγματοποιήθηκε επενδυτικό σχέδιο για την αναβάθμιση του διεθνή αερολιμένα Tancredo Neves, μεσα στο πλαίσιο στις προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA του 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία.
- Αναβάθμιση σε Χώρους στάθμευσης.
- Ανακαίνιση του τερματικού των επιβατών και άλλα πολλά.

Το 2012 ο αερολιμένας ταξινομήθηκε ως 5ος μεγαλύτερος από άποψη μεταφοράς επιβατών, κάτι που το κάνει ένα από τα πιο πολυάσχολα αεροδρόμια στη χώρα.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Μπέλο Οριζόντε
photo copa2014.gov.br

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Μπέλο Οριζόντε
photo copa2014.gov.br

Ο αερολιμένας βρίσκεται σε μια περιοχή που είναι διάσημη και πολύ σημαντική επιστημονικά και πολιτιστικά, καθώς περιλαμβάνει μια συλλογή από Αρχαιολογικές και παλαιοντολογικές ανακαλύψεις, όπως για παράδειγμα το αρχαιότερο ανθρώπινο κρανίο της Αμερικής, το οποία πήρε το παρωνύμιο «Luzia». 

Το κρανίο 11.5 χιλιάδων χρονών βρέθηκε στην περιοχή του «Lapa Vermelha».


- Η Βραζιλία είναι έξι ώρες πίσω από την δική μας ζώνη
Διαφορά ώρας με Ελλάδα: 4 ώρες διαφορά όταν η Ελλάδα είναι σε χειμερινή και η
Βραζιλία σε θερινή ώρα. 6 ώρες διαφορά όταν η Ελλάδα είναι σε θερινή και η Βραζιλία
σε χειμερινή ώρα. 5 ώρες διαφορά όταν οι δύο χώρες έχουν ίδια ώρα (θερινή – θερινή,
χειμερινή – χειμερινή).


Πετάξτε με TAP Portugal

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση