• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ρωσία - Αγία Πετρούπολη.

Αγία Πετρούπολη:
Η συμπρωτεύουσα η Αγία Πετρούπολη, απέχει από την Μόσχα 633 χλμ. Είναι ρωσική μεγαλούπολη, διοικητικό κέντρο της περιφέρειας (όμπλαστ) Λένινγκραντ και πνευματικό κέντρο παγκόσμιας ακτινοβολίας. 

Βρίσκεται στη βορειοδυτική Ρωσία και πολύ κοντά στα σύνορα της χώρας με τη Φινλανδία, στο σημείο που ο ποταμός Νέβας εκβάλλει στη Βαλτική Θάλασσα.


photo Pulkovo International Airport
Η διάρκεια της απευθείας πτήσης από Αθήνα προς Αγία Πετρούπολη είναι περίπου 4 ώρες

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης (LED) ή αλλιώς Pulkovo International Airport βρίσκεται 17 χλμ νότια της Αγίας Πετρούπολης και διαθέτει δύο Terminals, το πρώτο είναι για τις πτήσεις επί ρωσικού εδάφους και το δεύτερο για τις διεθνείς πτήσεις. Και στα δύο Terminals θα βρείτε γραφεία πληροφοριών.

Τα Terminals βρίσκονται σε απόσταση δεκαπέντε λεπτών μεταξύ τους και η μετάβαση γίνεται δωρεάν με πούλμαν, τα οποία πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια.
Έξω από το Terminal 2 βρίσκεται το λεωφορείο 13 το οποίο οδηγεί στο σταθμό του μετρό Moskovskaya, από ‘κει η πρόσβαση στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης γίνεται άνετα με μετρό.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών υπάρχει και το λεωφορείο 39 καθώς και “minibus” (Marshrutka), τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς την πόλη.

Επιλέξτε αεροπορικά εισιτήρια για Αγία Πετρούπολη με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρνακα των αερογραμμών Rossiya Airlines.

Εναλλακτικά πετάξτε στην Αγία Πετρούπολη με ανταποκρίσεις των:
Alitalia (μέσω Ρώμης), 
Malev (μέσω Βουδαπέστης), 
Swiss (μέσω Ζυρίχης ή Γενεύης), 
Austrian Airlines (μέσω Βιέννης), 
Turkish Airlines (μέσω Κωνσταντινούπολης), 
Czech Airlines (μέσω Πράγας) 
ή συνδυασμό Aegean Airlines & Aeroflot (μέσω Μόσχας). 

Η Λάρνακα εξυπηρετείται επίσης και με απευθείας πτήσεις του Κυπριακού αερομεταφορέα Cyprus Airways.

Η Αγία Πετρούπολη βρίσκεται 1 ώρα μπροστά από την ώρα Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση