• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Aeroflot - Αεροπορικές Εταιρίες.

Aeroflot - Αεροπορικές Εταιρίες.
photo [Airplane-pictures.net]

Η Aeroflot είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρωσίας με κύρια βάση του το αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας
Η Aeroflot είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team, ενός ομίλου του οποίου μέλη επίσης είναι οι αεροπορικές εταιρίες Air France, KLM, Delta, Czech Airlines κ.α. 
Η Aeroflot είναι μια από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου ξεκινώντας την λειτουργία της το 1923.Η Aeroflot διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε 25 προορισμούς επί ρωσικού εδάφους, 69 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. 

Ενδεικτικοί προορισμοί της εταιρείας είναι οι εξής: 
Αμβούργο, Άμστερνταμ, Αμπερντήν, Αννόβερο, Βαρκελώνη, Βενετία, Βερολίνο, Βρυξέλες, Γλασκώβη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Λισσαβόνα, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Μόσχα, Μπέλφαστ, Μπολόνια, Νέα Υόρκη, Νίκαια, Ντίσελντορφ, Παρίσι, Πόρτο, Ρώμη, Στουτγάρδη, Στρασβούργο, Τέλ Αβίβ και Φρανκφούρτη.

Στην Ελλάδα, η Aeroflot εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και του Ηρακλείου Κρήτης με απ’ ευθείας πτήσεις ή με ανταποκρίσεις.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση