• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Το στρουμφοχωριό υπάρχει και είναι στην Ισπανία!


Η Νότιος Ισπανία φημίζεται για τις σμαραγδένιες θάλασσες της και τις υπέροχες παραλίες. Ο κόσμος σε εκείνες τις περιοχές έχει πολλά κοινά με τους κατοίκους της Ελλάδας, εξάλλου πάντα οι μεσογειακοί λαοί είχαν κάτι το ξεχωριστό.
Τώρα όμως, ο νότος της Ισπανίας θα έχει κάτι παραπάνω που θα καταπλήξει τους πάντες και θα μας δώσει άλλον έναν λόγο να τον επισκεφτούμε. Το πρώτο και μοναδικό Στρουμφοχωριό υπάρχει στο Juzcar, ένα 
παραδοσιακό χωριουδάκι με όχι πάνω από 250 κατοίκους, χαμένο στο καστανόδασος της ορεινής Ανδαλουσίας, κοντά στην Μάλαγα.Η Sony είχε επιλέξει να κάνει την πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας Smurf 3D στο χωριό Juzcar και στα πλαίσια αυτής της γιορτής έβαψε όλα τα σπίτια του χωριού μπλε! Ακόμη και την εκκλησία και το δημαρχείο του χωριού.Η Sony χρειάστηκε περίπου 12 μπογιατζήδες και παραπάνω από 4.000 λίτρα μπογιάς(!!!) για να βάψει το χωριό. Αφού τελειώσει η πρεμιέρα της ταινίας, η Sony έχει δεσμευτεί ότι θα επαναφέρει όλα τα σπίτια στην πρότερη τους κατάσταση.
Όμως οι κάτοικοι ψήφισαν υπέρ της διατήρησης του χρώματος, λόγω και του μεγάλου οικονομικού οφέλους που απέφερε στο χωριό η έλευση τουριστών. 

"Υπολογίζουμε πως περίπου 210.000 τουρίστες μας επισκέφθηκαν αφότου βάψαμε θαλασσιά τα κτήριά μας κι εξακολουθούν να συρρέουν», είχε δηλώσει στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο δήμαρχος του Χούθκαρ Νταβίντ Φερνάντεθ". Πηγή: [iefimerida.gr]

Juzcar Φωτογραφίες
Αυτή η φωτογραφία του/της Juzcar παρέχεται από το TripAdvisor Juzcar Φωτογραφίες
Αυτή η φωτογραφία του/της Juzcar παρέχεται από το TripAdvisor 


- Η Μάλαγα από το Χωριό απέχει περίπου 120 χιλιόμετρα.

- Το αεροδρόμιο της Μάλαγα Málaga Airport (AGP) ή "Málaga–Costa del Sol Airport" βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μάλαγα.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση