• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Lufthansa - SWISS & Austrian: Προσφορές για εξωτερικό.Προσφορές για πτήσεις εξωτερικού..Κρατήσεις έως 2 Οκτωβρίου 2013 (2/10/2013).

Αναλυτικά οι Όροι της προσφοράς:
- Αφορά κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 25/09/2013 έως 02/10/2013.
- Για ταξίδια στο διάστημα Νοεμβρίου 2013 – Φεβρουαρίου 2014 με Lufthansa, SWISS & Austrian.
-  Επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών: 
Από Αθήνα για Στρασβούργο από 153€ (η πτήση πραγματοποιείται μέσω Φρανκφούρτης. Το σκέλος από Φρανκφούρτη προς Στρασβούργο πραγματοποιείται με πούλμαν και αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή), Νίκαια, Λυών ή Πόζναν από 199€, Κοπεγχάγη ή Στοκχόλμη από 209€, Όσλο από 225€, Ελσίνκι από 222€ και Ντονέτσκ από 249€. 
- Οι τιμές αφορούν σε πτήσεις μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το petas.gr. 
- Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς στους οποίους υπόκειται το κάθε αεροπορικό εισιτήριο και με την καταβολή προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας. 

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση