• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Lufthansa και SWISS - Προσφορές από 489€ για προορισμούς Β. Αμερικής.Προσφορά της Lufthansa και SWISS από 489€ για πτήσεις μετ’ επιστροφής για προορισμούς της Β. Αμερικής. Αφορά κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2013 Όροι προσφοράς


- Οι τιμές ισχύουν για πτήσεις μετ’ επιστροφής που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη των Lufthansa και SWISS.

- Πετάξτε για Νέα Υόρκη με εισιτήρια από 493€, Σικάγο από 513€ και Μόντρεαλ από 539€. 

- Στην προσφορά περιλαμβάνονται και δρομολόγια που πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τη Lufthansa: Ταξιδέψτε στη (Φιλαδέλφεια με εισιτήρια από 489€, στο Ντάλας από 545€ και στο Τορόντο από 549€, στο Λας Βέγκας από 586€ και στο Μεξικό από 679€). 

- Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο διάστημα 12-17 Σεπτεμβρίου 2013 για ταξίδια από την 1η Νοεμβρίου 2013 ως και την 31η Μαρτίου 2014 (τα διαστήματα 19-22/12/13 & 02-06/01/14 εξαιρούνται της προσφοράς). 

- Στις τιμές περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας. 

- Για την έκδοση των εισιτηρίων σας σ’ αυτές τις προνομιακές τιμές απαιτείται ελάχιστο διάστημα παραμονής στο εξωτερικό τουλάχιστον μια Κυριακή και μέγιστο διάστημα παραμονής οι τρεις μήνες. 

- Για τα εισιτήρια που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται αλλαγές ή ακυρώσεις.

Κρατήσεις από το petasgr

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση