• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Casa do Penedo..Το πέτρινο σπίτι - ΠορτογαλίαΔεν είναι η προϊστορική κατοικία των Flinstones ή κάποιο σπίτι των Hobbit από το Lord of the rings! Ούτε έχει βγει από κάποια ταινία ή παραμύθι. Είναι το πέτρινο σπίτι “ Casa do Penedo”, ή αλλιώς “The House of Stone” στους λόφους του Fafe, στο βόρειο τμήμα της Πορτογαλίας.
Πιο συγκεκριμένα, αυτό το κτίριο βρίσκεται στη Sierra de Fafe, 10 χλμ. βορειοανατολικά από το κέντρο της πόλης Fafe, προς Headwaters Basto.
Άρχισε να χτίζεται την άνοιξη του 1972, από την οικογένεια Rodrigues που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό της, χρησιμοποιώντας το σαν εξοχική κατοικία. Η κατασκευή του διήρκεσε περίπου δύο χρόνια.

Το σπίτι χτίστηκε μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων βράχων, στο εξωτερικό είναι όλα κατασκευασμένα από πέτρα, εκτός από τα παράθυρα την καμινάδα και την οροφή. Στο εσωτερικό, τα έπιπλα, σκάλες και κάγκελα είναι από κορμούς που ολοκληρώνουν την απίστευτη εναρμόνιση του με το φυσικό περιβάλλον και της ένταξη του στο τοπίο!
Δεν λείπουν φυσικά και οι ανέσεις, που περιλαμβάνουν τζάκι και πισίνα.

Στο σπίτι δεν υπάρχει ηλεκτρισμός, βαδίζουμε υπό το φως των κεριών! Κάτι που το κάνει ακόμα πιο εναρμονισμένο με το περιβάλλον.


Λόγω της πρωτοτυπίας του, έχει γίνει διάσημο προκαλώντας την περιέργεια πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα το ενδιαφέρον για το πέτρινο σπίτι έχει αυξηθεί σε τέτοιο σημείο που ο τωρινός ιδιοκτήτης, Vitor Rodrigues, χρειάστηκε να μετακομίσει για να βρει παρηγοριά από τους περίεργους επισκέπτες.


- Η πόλη Fafe ανήκει στην περιφέρεια της Μπράγκα. Η Μπράγκα είναι η τρίτη σημαντικότερη πόλη της Πορτογαλίας έξω από τις μητροπολιτικές περιοχές της Λισαβώνας και του Πόρτο.
- Το κτίριο βρίσκεται στη Sierra de Fafe, 10 χλμ. βορειοανατολικά από το κέντρο της πόλης Fafe


Εντοπίστε το Google Earth / Google Maps

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση