• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Aegean Ailines: Προσφορά για 8 Ευρωπαϊκούς Προορισμούς.Προσφορά της Aegean Ailines για 8 Ευρωπαϊκούς Προορισμούς, και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.  H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean:
Από/προς Αθήνα προς Βουδαπέστη, Γενεύη, Ρώμη, Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Μάντσεστερ, Μπακού - για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 

Αναλυτικά η προσφορά και οι προϋποθέσεις

- Aπό/προς Αθήνα προς Βουδαπέστη, Γενεύη, Ρώμη, Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη 79€
- Aπό/προς Αθήνα προς Κίεβο, Μάντσεστερ, Μπακού 89€
- Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 29/08/2013 
- Αφορά πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 01/10/2013 έως και 31/10/2013*. 
- Εξαιρείται το διάστημα 25/10/13 – 28/10/13 
- Αφορά 2.500 θέσεις διαθέσιμες.
- Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. 


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση