• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Trattoria Sempione: Το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου στα κανάλια της Βενετίας!


Μόλις μερικά βήματα μακριά από την πλατεία του Αγίου Μάρκου βρίσκεται η Τratttoria Sempione που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις λόγω της θέσης και της όμορφης πρόσοψής του.

Trattoria Sempione: Το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου στα κανάλια της Βενετίας!

Τα τραπεζάκια είναι τοποθετημένα σε γραφικά μπαλκονάκια που σχεδόν ακουμπούν το νερό και οι γόνδολες που βρίσκονται σταματημένες έξω ολοκληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά καφέ όχι μόνο της πόλης αλλά και του κόσμου. πηγή [iefimerida.gr]


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση