• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Swiss Airlines - Νέες τιμές για Γενεύη από 1η Σεπτεμβρίου.

Swiss Airlines - Νέες τιμές για Γενεύη από 1η Σεπτεμβρίου.

Ναύλοι από 59 ευρώ για Γενεύη με τη SWISS

Νέες ανταγωνιστικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Γενεύη με ή χωρίς αποσκευή ανακοίνωσε η SWISS από την 1η Σεπτεμβρίου. (Αναχωρήσεις από: 1.09.2013). Η SWISS επεκτείνει την κλίμακα των ναύλων της στις απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη, προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα για ταξίδι μόνο με τη χειραποσκευή, μειώνοντας το ναύλο. 
Οι νέοι ναύλοι είναι:

Geneva Economy Light: Ιδιαίτερα προσιτές τιμές
Εάν η ευελιξία είναι προτεραιότητα σας και έχετε την δυνατότητα να ταξιδεύετε μόνο με τη χειραποσκευή σας τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τους ακόμα χαμηλότερους ναύλους, "Geneva Economy Light" από €59, τελική τιμή για εισιτήρια απλής διαδρομής και από €79 - τελική τιμή για εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Και όλα αυτά πάντα με την ποιότητα της SWISS.

Geneva Economy Flex: Δωρεάν αποσκευή, δυνατότητα αλλαγής
Περιλαμβάνεται στην τιμή η δωρεάν μεταφορά μιας αποσκευής μέχρι 23 κιλά και μιας χειραποσκευής (μέχρι 8 κιλών / μέγιστο μέγεθος 55 x 40 x 23 εκ.).
Επιτρέπεται η αλλαγή και ακύρωση του εισιτηρίου.


Από Αθήνα

Geneva Economy Light
Geneva Economy Flex
Εισιτήρια απλής διαδρομής
Εισιτήρια μετ' επιστροφής
Εισιτήρια απλής διαδρομής
Εισιτήρια μετ' επιστροφής
από €59*
από €79*
από €99*
από €159*

* Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους αεροδρομίων και λοιπές χρεώσεις.

Τα εισιτήρια με τις νέες τελικές τιμές είναι διαθέσιμα για ταξίδια από 1η Σεπτεμβρίου 2013.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση