• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιταλία - Βενετία

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιταλία - Βενετία

Η Βενετία διαθέτει το αεροδρόμιο, Venice Marco Polo Airport (VCE), μέσω του οποίου συνδέεται με άλλες μεγάλες πόλεις της Ιταλίας αλλά και του εξωτερικού και το οποίο βρίσκεται 8 χλμ από την Βενετία
Το όνομα του από τον Βενετό ταξιδιώτη Μάρκο Πόλο, και με 8.188.455 επισκέπτες το 2012 θεωρείται το πέμπτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ιταλίας από άποψη επιβατικής κίνησης. 

Το αεροδρόμιο Marco Polo (VCE) έχει τρεις ορόφους, το ισόγειο για τις αφίξεις και στον πρώτο όροφο για αναχωρήσεις.
Ο τρίτος όροφος στεγάζει τα γραφεία των αεροπορικών εταιρειών και της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.


Καθημερινά αναχώρουν πτήσεις με ανταπόκριση απο το αεροδρόμιο της Αθήνας προς Βενετία μέσω των αεροπορικών Alitalia, Lufthansa, Turkish Airlines, Brussels Airlines, Olympic Air, Austrian Airlines, KLM, Aegean Airlines, Swiss, Air France και Iberia. 


Επίσης εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με ανταπόκριση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς το Διεθνές αεροδρόμιο Marco Polo μέσω των αεροπορικών Alitalia, Lufthansa, Swiss, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Air Berlin, Olympic Air, καιAustrian Airlines..

Συγκοινωνία:
Το αεροδρόμιο συνδέεται με τον σιδηροδρομικό σταθμό Venice Mestre και με τον σταθμό λεωφορείων Piazzale Roma στην Βενετία μέσω προγραμματισμένων λεωφορειακών δρομολογίων. Επίσης πραγματοποιούνται προγραμματισμένα καθημερινά δρομολόγια προς την Βενετία μέσω θαλάσσιων ταξί.

Διάρκεια απευθείας πτήσεων προς Βενετία από Ελλάδα:
Η διάρκεια πτήσης από Αθήνα προς Βενετία είναι περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση