• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Air Canada rouge: Απευθείας πτήσεις για Αθήνα-Τορόντο και Αθήνα-Μόντρεαλ.

Air Canada rouge: Απευθείας πτήσεις για Αθήνα-Τορόντο και Αθήνα-Μόντρεαλ.

Η Air Canada rouge ξεκινά εποχιακές απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο / Μόντρεαλ. Η Air Canada rouge είναι η νέα αεροπορική εταιρεία διακοπών της Air Canada, μέλος του Air Canada Leisure Group, μαζί με την Air Canada Vacations.

H Air Canada rouge προσφέρει 4 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Τορόντο και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Μόντρεαλ, δρομολογώντας αεροσκάφη 767-300ER της Boeing τα οποία προσφέρουν τρεις άνετες επιλογές θέσεων: rouge, rouge Plus και Premium rouge.


Air Canada rouge Εξυπηρέτηση Πελατών και παροχές:

- Η Air Canada rouge έχει επενδύσει στο προσωπικό καμπίνας, το οποίο έχει εκπαιδευτεί όχι μόνο σε θέματα ασφαλείας αλλά και στην Υπεροχή στην Εξυπηρέτηση Πελατών προκειμένου να διασφαλιστεί η φιλική εξυπηρέτηση εν πτήσει. Οι διακοπές των πελατών κυριολεκτικά αρχίζουν και τελειώνουν στα αεροσκάφη Air Canada rouge. 

- Οι πελάτες της Air Canada rouge απολαμβάνουν γρήγορο και άνετο check-in μέσω της Air Canada με online check 24 ώρες πριν την ώρα πτήσης, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων και του διαδικτύου.

- Η γενναιόδωρη πολιτική της Air Canada σε ό,τι αφορά το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για να επιλέξει κάποιος την Air Canada rouge και οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε βολικές συνδέσεις μέσω του δικτύου της Air Canada.

- Δωρεάν γεύματα και μη αλκοολούχα ποτά θα σερβίρονται στις πτήσεις από και προς την Ευρώπη, ενώ προσφέρονται προς αγορά αλκοολούχα ποτά και κρασιά. Το περιοδικό enRoute της Air Canada θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλες τις πτήσεις.

- Δωρεάν γεύματα με κρασί και μη αλκοολούχα ποτά θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες Premium rouge σε όλες τις πτήσεις.

- Ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι, σετ προσωπικών ειδών και ζεστή πετσέτα προσφέρονται επίσης στους πελάτες Premium rouge στις πτήσεις από και προς την Ευρώπη.

- Για τη διασκέδαση επί του αεροσκάφους, οι πελάτες της Air Canada rouge θα έχουν πρόσβαση στο player, το επόμενης γενιάς σύστημα διασκέδασης εν πτήσει με πρόσβαση από ασύρματες συσκευές. Το player θα παρέχεται δωρεάν μέχρι την 1η Αυγούστου ενώ οι πελάτες των θέσεων rouge και rouge Plus θα καταβάλλουν το ποσό των 5 δολαρίων Καναδά για απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και προγράμματα για παιδιά. Η πρόσβαση σε λίστες μουσικής και πληροφορίες για τον προορισμό θα παρέχεται δωρεάν.

- Οι πελάτες της Air Canada rouge θα βρίσκονται στα ικανά χέρια των πιλότων της Air Canada, οι οποίοι έχουν κερδίσει παγκόσμια φήμη αριστείας στην ασφάλεια και τις επιδόσεις.


Πίνακας Δρομολογίων:

Διαδρομή
Πτήση#
Ημέρες δρομολογίων
Αναχώρηση*
Άφιξη*
Αθήνα – Τορόντο
1901
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
12:00
15:50
Αθήνα – Μόντρεαλ
1903
Δευτέρα, Κυριακή
12:05
15:15
Τορόντο – Αθήνα
1900
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
17:50
10:30 +1
Μόντρεαλ – Αθήνα
1902
Δευτέρα, Κυριακή
18:20
10:30 +1
01 Ιουλίου – 01 Οκτωβρίου 2013
* όλες οι ώρες είναι τοπικές

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση