• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Aegean Airlines: Προσφορά για Λονδίνο - Κρατήσεις μέχρι 10/07/2013

Aegean Airlines: Προσφορά για Λονδίνο - Κρατήσεις μέχρι 10/07/2013

Με έκτακτο εποχικό δρομολόγιο από Αθήνα προς Λονδίνο/Stansted (Βόρειο Λονδίνο)
ενισχύει εκτάκτως το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς το εξωτερικό η Aegean Airlines, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται φέτος το καλοκαίρι από τη αυξανόμενη τουριστική ζήτηση προς την Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό, από τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες δηλαδή ως 16/09, η AEGEAN θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Αναλυτικά οι Όροι της προσφοράς:
H προσφορά Λονδίνο Stansted αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα προς Λονδίνο Stansted - για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 


Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 10/07/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 11/07/2013 έως και 16/09/2013*. 

Προσφορά για Λονδίνο Stansted
*Αθήνα - Λονδίνο Stansted 99€
*Λονδίνο Stansted - Αθήνα 99£

- Ο ναύλος προσφοράς από Λονδίνο Stansted προς Αθήνα είναι 99£. 
- Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, δεν περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. 
- Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. 
- Ο ναύλος προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνει χρέωση κάρτας πληρωμής. 
- Για συναλλαγές με Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση