• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Προσφορά πτήσεων για εσωτερικό με Aegean από 39€

Προσφορά πτήσεων για εσωτερικό με Aegean από 39€ - Κρατήσεις μέχρι 26/07/2013

Η Νέα προσφορά από Aegean Airlines, σας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη και το Ηράκλειο από 39€. Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 20 Σεπτεμβρίου 2013 έως 29 Μαρτίου 2014. Για κρατήσεις μέχρι 26 Ιουλίου 2013.

Αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά
Προς Αθήνα 39€
Από Αθήνα 59€    

Κρατήσεις με AEGEAN AIRLINES

- Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα προς, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή, και σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 26/07/2013. 

- Αφορά  πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 20/09/2013 έως και 29/03/2014*

- 50.000 θέσεις διαθέσιμες.

- Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. 

- Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. 

* [UPDATE 26.07.13] Ενημέρωση
Η προσφορά της Aegean που αφορούσε 50.000 θέσεις διαθέσιμες και για κρατήσεις έως 26/07/2013 έχει ανανεωθεί, πλέον προσφέρει 150.000 θέσεις διαθέσιμες και για κρατήσεις παράταση έως τις 30 Ιουλίου 30/07/2013. σε σχέση με την αρχική προσφορά.

Η προσφορά της Aegean για το χειμώνα εξακολουθεί να αφορά πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά και Μυτιλήνη, με εισιτήρια εσωτερικού απλής μετάβασης, από 39€ για πτήσεις προς Αθήνα και από 59€ για πτήσεις από Αθήνα.


Κάντε κράτηση με Aegean Airlines

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση