• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

San Fermin - Φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Παμπλόνα

San Fermin - Φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Παμπλόνα

San Fermin festival - (Σαν Φεμίν Φεστιβάλ) Το αιματηρό έθιμο των ταυρομαχιών γιορτάζεται από το 1591 και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, που παρακολουθούν μαινόμενους ταύρους να τρέχουν στους δρόμους και στα στενά σοκάκια της Παμπλόνα, και να καταλήγουν σε αρένες με αποφασισμένους ταυρομάχους. 

San Fermin - Φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Παμπλόνα

San Fermin - Φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Παμπλόνα

Έξι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στους δρόμους και οι συμμετέχοντες τρέχουν δίπλα τους σε απόσταση 825 μέτρων. Η γιορτή διαρκεί εννέα μέρες και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες. (9 μέρες κρασί και ταυρομαχίες).
Πάνω από 1.000.000 άνθρωποι έρχονται για να επισκεφθούν την πόλη αυτή των 185.000 κατοίκων κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Κάθε χρόνο όμως υπολογίζεται ότι τραυματίζονται περίπου 200-300 άτομα στη διάρκεια του φεστιβάλ. Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων καταγγέλλουν ως βάρβαρο το θέαμα αλλά και το γεγονός της κακομεταχείρισης των ταύρων.


Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη προσπάθεια απαγόρευσης των ταυρομαχιών έγινε τον 16ο αιώνα από τον Πάπα Πίο τον 5ο. Δύο αιώνες αργότερα, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος ο 5ος απαγόρευσε στην αριστοκρατία της εποχής να συμμετάσχει στο «άθλημα», γεγονός όμως που άνοιξε το δρόμο για την ανάδειξη πλέον των επαγγελματιών matador που ξεκίνησαν από την Ανδαλουσία τον 18ο αιώνα. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ


  • Γεγονός: San Fermin - Φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Παμπλόνα
  • Περίοδος: (7 έως 14 Ιούλιου)
  • Website: -

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση