• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Regata Storica Festival - Αγώνες Κωπηλασίας στην Βενετία.

Βενετία. Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου? Ποιος δεν θα ήθελε επίσης να βρεθεί σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά, και γραφικά γεγονότα της πιο ρομαντικής πόλης του κόσμου? Όλα αυτά την Πρώτη Κυριακή του ΣεπτεμβρίουphotoRegata Storica Festival. Πρόκειται για Αγώνες Κωπηλασίας στην Βενετία, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου. το Ιστορικό Regata Storica είναι από τα πιο παραδοσιακά βενετσιάνικα γεγονότα, που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά 10 του Γενάρη του 1315, καθώς οι πρώτες ιστορικές μαρτυρίες των αγώνων κωπηλασίας χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 13ου αιώνα. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι παρόμοια γεγονότα ήταν ήδη δημοφιλής καθώς η Βενετία ήταν ουσιαστικά μια ναυτική πόλη.


Την πλούσια εκδήλωση, που διοργανώθηκε πιθανότατα επί Ενετοκρατίας για να γιορτάστουν στρατιωτικές νίκες ή για να αποδοθούν φόρος τιμής σε ξένους αξιωματούχους, σήμερα αποτελείται από δύο μέρη: Η ιστορική παρέλασηκαι οι Αγώνες.
Η εκδήλωση ξεκινά με την παρέλαση και την πολύχρωμη πομπή των σκαφών, που είναι που διακοσμημένα σε 16ου αιώνα στυλ και από τα πληρώματα που φορούν επίσης κοστούμια της εποχής. Και οι Αγώνες ξεκινούν, στο Μεγάλο Κανάλι της πόλης των Δόγηδων, με τη συμμετοχή αυθεντικών και πανέμορφων Βενετσιάνικων βαρκών και πλοιαρίων. ξεκινώντας από την πλατεία του Αγίου Μάρκου.
Η πρώτη πρόκληση, αφορά νεαρούς κωπηλάτες.
Στη συνέχεια, έρχεται η σειρά του αγώνα των γυναικών.
Ο Τρίτος αγώνας είναι από τους άνδρες, και είναι το κύριο γεγονός.
photo

Οι θεατές συμμετέχουν με κέφι και φωνές ενθάρρυνσης κατά τη διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων.photo  • Γεγονός: Αγώνες Κωπηλασίας. (Regata Storica Festival)
  • Περίοδος: Κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου.
  • Website:  -

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση