• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Γαλλική Ριβιέρα - Menton (Video)

Γαλλική Ριβιέρα - Menton (Video)
photo flickr

Η Μεντόν (Menton) είναι μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στη γαλλική Ριβιέρα (Κυανή Ακτή) κοντά στα Ιταλικά σύνορα. Για την ακρίβεια είναι χτισμένο ανάμεσα στο Μονακό και τα ιταλικά σύνορα. Φημίζεται για το ήπιο κλίμα της και για το Lemon Festival (Fête du Citron).
Διαβάστε για το Φεστιβάλ.

Η Menton είναι πολύ μικρή για να έχει δικό της αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο της Nice Cote d Azur International airport France (NCE)
 απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά.

Για να φτάσετε στο Μεντόν, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Νίκαιας, ή να πάρετε το τρένο.

Πόλεις κοντά σε Μεντόν
Μονακό 8 χιλιόμετρα περίπου. Νίκαια (Nice) 20 χιλιόμετρα περίπου.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση