• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Κροατία - ΖάγκρεμπΤο διεθνές αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ ή αλλιώς Pleso Zagreb Airport (ZAG), ή Pleso Airport  είναι το βασικότερο αεροδρόμιο στην Κροατία, κοντά στο προάστιο Pleso. Η Croatia Airlines έχει τη βάση της σε αυτό το αεροδρόμιο.


Το αεροδρόμιο απέχει 10 χμ. από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Ζάγκρεμπ. Έξω από τον τερματικό σταθμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί για το κέντρο της πόλης ή να καλέσετε ραδιοταξί. Έπίσης υπάρχουν λεωφορειακές γραμμές που συνδέουν το αεροδρόμιο με το κέντρο του Ζάγκρεμπ.

Δρομολόγια
Από το αεροδρόμιο της Αθήνας πρός το αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ αναχωρούν απ’ ευθείας πτήσεις 3 φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή) μέσω της Croatia Airlines ενώ καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια για το Ζάγκρεμπ με ανταπόκριση μέσω των αεροπορικών Lufthansa, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Austrian Airlines και Swiss


Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναχωρούν επίσης δρομολόγια με ανταπόκριση προς το αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ μέσω των Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Turkish Airlines, Croatia Airlines και Aegean Airlines.

Απο το αεροδρόμιο της Λάρνακας αναχωρούν καθημερινές πτήσεις με ανταπόκριση προς το Ζάγκρεμπ μέσω των αεροπορικών Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, Aeroflot, Aegean Airlines, Croatia Airlines, Middle East Airlines, Turkish Airlines, Tarom και Cyprus Airways.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση